Osiguraj svaki trenutak
23

Uz Vienna osiguranje VIG vaši najvažniji životni trenuci su uvijek sigurni

Uz Vienna osiguranje VIG
Uz Vienna osiguranje VIG
Nerijetko se u najvažnijim životnim situacijama opteretimo mnoštvom briga te propustimo uživati u trenutku. Stoga, iz Vienna osiguranja VIG poručuju da uz policu životnog osiguranja na vrijeme planiramo budućnost i bezbrižno uživamo u svakoj prigodi koju nam život podari.

"Bez obzira na to da li planiramo osnivanje porodice, izgradnju doma ili spokojnu penziju, danas je pravo vrijeme za donošenje odluka koje će nam omogućiti bezbrižnu realizaciju tih planova. Životno osiguranje je sigurna investicija za budućnost nas i naših voljenih, ali i pouzdan partner za nepredviđene životne situacije već od prvog dana zaključenja police", naglašavaju iz Vienna osiguranja VIG.

Vienna osiguranje VIG je lider na tržištu životnog osiguranja u Bosni i Hercegovini te se izdvajaju po tome da fleksibilnim i personaliziranim pristupom nude proizvode osiguranja koji najbolje odgovaraju specifičnim potrebama svakog pojedinca.

Uz ugovorenu policu životnog osiguranja, njihovi osiguranici dobijaju besplatnu karticu programa lojalnosti kojom ostvaruju do 20% popusta na usluge poliklinika i stomatoloških ordinacija iz njihove mreže partnera.

Također, svim klijentima je 24/7 na raspolaganju Korisnički portal, a posredstvom kojeg u svakom momentu imaju uvid u svoje ugovore osiguranja, podnose zahtjeve i upite te potpuno besplatno vrše plaćanja premija osiguranja.

Za više informacija o njihovim proizvodima možete posjetiti Vienna osiguranje VIG ili kontaktirati Vienna savjetnika direktno na mail adresu [email protected].

Vienna osiguranje VIG je članica je Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 30.000 zaposlenika predstavlja najveću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Nosilac je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, od kojih se izdvaja nagrada engleskog Global Brands Magazine za "Najbolje životno osiguranje u BiH".