promo
60

Walter AEC kreira prilike za Master studentice i studente arhitekture i građevine

Walter AEC je kompanija sa preko 10 godina međunarodnog iskustva u razvoju i upravljanju BIM projekatima.

Oni su tim sa preko 50 inženjerki i inžinjera koji svoje usluge isporučuju čitavoj Europi, Engleskoj, Americi. Oni su BIM pioniri u našem regionu i BIM lideri u Europi.

Walter AEC radi sa najpoznatijim arhitektonskim kompanijama, pomažuć im u razvijanju nekih od najinteresantnijih i najzahtjevnijih projekata hotela, naselja, bolničkih kompleksa, gradskih raskrsnica, itd. Oni podržavaju najveće kompanije za nekretnine u upravljanju objektima, te su uradili ogroman posao u javnom sektoru u Skandinaviji.

Trenutno je u toku velika kampanja zapošljavanja inženjera i inžinjerki raznih profila, a u sklopu te kampanje, Walter AEC organizuje vikend radionicu za Master studentice i studente arhitekture i građevine, iz čitave Bosne i Hercegovine!

Walter AEC je uvijek podržavao lokalnu akademsku zajednicu i imaju odlične odnose sa svim univerzitetima u Bosni i Hercegovini. Ovaj put, Walter AEC otvara svoja vrata i nudi toplu dobrodošlicu studentima, organizujući Earn&Learn vikend radionicu naziva "Say YES to BIM!" Ova radionica posebno je dizajnirana za Master studente i studentice arhitekture i arađevine sa fakulteta širom Bosne i Hercegovine!

Kada? 18 i 19. juni!

Gdje? Na adresi Muhameda Kantardžića 3 u Sarajevu, u Walter AEC prostorijama!

Kome je ova radionica namijenjena? Ova radionica najmijenjena je Master studentima i studenticama arhitekture i građevine fakulteta iz Bosne i Hercegovine.

Šta možete očekivati na radionici?

Pružit će vam se prilika da učite od Walterovih najiskusnijih konsultanatica i konsultanata, lidera BIM industrije koji posjeduju Autodesk instruktorske licence. Do kraja radionice možete očekivati da steknete znanje potrebno za izradu Idejno rješenje objekta u BIM-u, i da u potpunosti shvatite zašto je BIM suštinska tehnologija/dizajn filozofija u sadašnjosti i budućnosti AEC industrije.

Do 5 studenata koji za vrijeme radionice steknu najbolje znanje BIM vještina i pokažu nam entuzijazam i strast da uče i rade zajedno sa našim timom omogućiti ćemo stipendije i prakse u Walteru tokom njihovog studiranja, ali i zaposlenje po završetku studija.

Gdje mogu pronaći više informacija o radionici?

Prijavi se putem formulara, a mi ćemo ti dostaviti sve potrebne informacije!