Prilika za posao
72

Walter AEC nastavlja sa akcijom zapošljavanja do 10 BIM inžinjera i u ovoj godini

Walter AEC
Walter AEC
Walter AEC, vodeća kompanija s preko 13 godina međunarodnog iskustva u razvoju i upravljanju BIM projektima, s radošću najavljuje kontinuirani rast i proširenje svog tima u 2024. godini.

S uredima smještenim u Švedskoj, Poljskoj, Mađarskoj te Bosni i Hercegovini (uključujući Sarajevo i Mostar), Walter AEC je prepoznat kao izuzetno uspješna kompanija koja predstavlja pionira BIM tehnologija u regionu.

Ističe se kao sinonim za stručnost i profesionalnost u BIM industriji. Njihov tim, sa 80 BIM inženjera, posvećeno radi na razvoju inovativnih BIM rješenja, stvarajući globalnu zajednicu stručnjaka koji mijenjaju pravila igre u AEC industriji.

Walter AEC
Walter AEC

"Naša predanost kvaliteti i inovacijama postavila nas je među vodeće BIM lidere u Europi, a sada tražimo stručnjake s iskustvom u BIM tehnologijama kako bismo proširili naš tim i nastavili pružati vrhunske usluge širom Europe, Velike Britanije i SAD-a", ističe Ladislav Krasny, CEO kompanije Walter AEC.

U cilju proširenja tima, Walter AEC je još u novembru prošle godine objavio akciju zapošljavanja do 10 inženjera. Kako bi to postigli, Walter AEC je pozvao sve zainteresovane na "Say Yes to BIM" intenzivnu radionicu. Nakon ove radionice, odabrano je 10 inženjera koji su ušli u program "mentorshipa", te je već četvero od tih inženjera savladalo BIM vještine dovoljno da budu i formalno zaposleni u kompaniji.

Pošto su se u ovoj godini otvorile nove prilike za Walter AEC, ova kompanija opet otvara poziv za arhitekte, građevinske inženjere, mašinske i elektro inženjere s iskustvom u BIM industriji s ciljem zapošljavanja do 10 inženjera.

Walter AEC
Walter AEC

Iskustvo je poželjno za Revit Support and Consulting (arhitekti i elektroinženjeri najtraženiji), dok su pozicije za Revit Content Development otvorene i za inženjere bez prethodnog radnog iskustva, pružajući jednaku priliku svima i iz svih inženjerskih grana.

"Tražimo strastvene pojedince koji su spremni da se pridruže našem dinamičnom timu. Ako ste zaljubljenik u arhitekturu, mašinsku, elektro i građevinsku industriju i želite da svoj kreativni potencijal iskažete kroz stvaranje visokokvalitetnih BIM modela i komponenti, te sadržaja koji će olakšati život inženjerima i arhitektama širom svijeta, ovo je prilika za vas", nastavlja Ladislav.

Put ka vrhunskoj međunarodnoj karijeri, počinje danas i u Walter AEC-u.

Pošaljite im svoj CV na [email protected]. Za više informacija o dodatnim otvorenim pozicijama posjetite stranicu www.walteraec.com/jobs.