Uskoro otvorenje
33

West Gate: Prvi Retail park u Sarajevu

Svi ljubitelji shoppinga mogu uživati u velikom otvaranju 25.08. od 12:00 sati u Blažuju, na Mostarskom raskršću.

Za ljubitelje shoppinga, West Gate okuplja svjetski poznate brendove na jednom mjestu. Mostarsko raskršće 10, Sarajevo, ovog ljeta postaje omiljena atrakcija za zabavu, kupovinu i uživanje. Na prostoru od 40.000 kvadratnih metara sam shopping centar zauzima više od 20.000 kvadratnih metara. Idealno je mjesto za porodicu gdje ćete moći pronaći baš sve, od prehrane, kozmetike, odjeće, obuće, kućnih potrepština, građevinskih materijala do zanimljivih sadržaja za vaše mališane.

Shopping pauzu iskoristite u bogatom gastro dijelu, koji obuhvata kafić i restoran, M caffe, uživajte u osvježavajućim pićima i najukusnijim, uvijek svježim jelima spremnim za vas.

Za sve posjetioce obezbijeđeno je 380 besplatnih parking mjesta,a uz to vlasnicima električnih automobila omogućeno je besplatno punjenje istih.

Otvarenjem West Gate Retail parka, otvara se i veliki broj radnih mjesta, a mnogo novih brendova stiže u Sarajevo. Samo ime ovog parka simbolično predstavlja zapadni ulaz u glavni grad i sa sobom donosi zapadnjački sistem shoppinga. Vrijednost ove investicije od 20 miliona KM, jasno pokazuje budućnost ovog projekta koji obećava samo najbolje za sve ljubitelje shoppinga i uživanja. Na zvaničnoj web stranici, www.westgate.ba, kao i na društvenim mrežama, možete pratiti sve važne informacije, obavijesti i sniženja.

Penny plus, Penny marketi, LC Waikiki, House, Sinsay, SportReality, DeFacto, InterSport i Deichmann samo su neki od poznatih brendova koji zauzimaju svoje mjesto u West Gate parku i koji pripremaju mnoštvo iznenađenja i vrhunsku ponudu za sve posjetioce.

Veliko otvaranje vrata Westa Gate parka zakazano je za 25.08. od 12 sati: "Dođite da zajedno stvorimo jedno nezaboravno shopping iskustvo. Postanite dio jedne velike priče", poručuju organizatori.