Sarajevo
3

Započeli radovi na kompleksu Novo Mojmilo, prvi rezultati već vidljivi

Novo Mojmilo
Novo Mojmilo
Građevinski radovi na projektu Novo Mojmilo su započeli, čime je otvoreno novo poglavlje u realizaciji ovog značajnog kompleksa u Sarajevu.

Projekat Novo Mojmilo sada ulazi u fazu izgradnje. Prvi rezultati su već vidljivi na terenu, a odvijati će se ubrzanim tempom kako bi ispoštovali sve predviđene rokove.

Novo Mojmilo
Novo Mojmilo

"Uložit ćemo sve napore da radovi napreduju prema planu, uz visoke standarde kvaliteta i pažnju prema detaljima. Zbog velikog interesovanja, do sada je prodato približno 60% jedinica u prvoj lameli, što potvrđuje značaj i atraktivnost ovog projekta", izjavili su iz kompanije MFC, koja je investitor projekta.

U cilju osiguravanja visokog kvaliteta izgradnje, kompanija je sklopila ugovore s ključnim izvođačima i partnerima. Firma Prograd Žepče zadužena je za izvođenje glavnih građevinskih radova, dok će radove na šipovima i zaštiti jame izvoditi firma Winner. Uloga nadzornog organa je povjerena kompaniji MDC Sarajevo, koja je radila na većini kapitalnih projekata u Sarajevu.

Novo Mojmilo
Novo Mojmilo

Novo Mojmilo je projektovan u saradnji s renomiranim Studiom Zec, što garantuje savremeni dizajn i visoke standarde izgradnje. Projekat uključuje tri lamele s modernim apartmanima prilagođenim različitim potrebama stanovnika, kao i komercijalne prostore koji će dodatno obogatiti ovaj novi gradski centar.

Svi zainteresirani za kupovinu apartmana na ovoj prestižnoj lokaciji mogu poslati upit na maila [email protected] ili pozvati na brojeve telefona 060 33 23 400 ili 061 924 056. Više informacija o projektu dostupno je na web stranici www.mfc.ba, gdje će najnovije informacije biti redovno ažurirane.