Izrešetan ispred kuće
22

Privedeno više osoba zbog ubistva Slaviše Ćuluma u Banjoj Luci

N. V.
Foto: Siniša Pašalić/RAS
Foto: Siniša Pašalić/RAS
Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS priveli su više osoba zbog ubistva Slaviše Ćuluma u banjalučkom naselju Dragočaj koje se dogodilo danas i nad njima je toku kriminalistička obrada, saopćeno je iz MUP-a.
Takođe se navodi da je u toku uviđaj u Dragočaju koji provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijske uprave Banja Luka pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva.

Kako stoji u saopštenju nepoznati izvršilac ili više njih je iz vatrenog oružja počinilo krivično djelo teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

"Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela", naglašeno je u saopštenju iz MUP-a RS-a.

U blizini Ćulumove porodične kuće nalazi se i njegov izrešetan automobil, a kako javljaju mediji iz Banje Luke Ćulum je ubijen dok je sjedio u svom automobilu.

On je inače poznat policijskimi pravosudnim organima po brojnim vatrenim obračunima, tučnjavama i razbojništvima, a zbog pokušaja ubistva bio je osuđen na sedmogodišnju kaznu zatvora.