Opet se druže
64

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo fotografisani zajedno: Proveli sedmicu dana u Montani

Klix.ba
Affleck i Lopez na putu za Montanu (Foto: Backgrid)
Affleck i Lopez na putu za Montanu (Foto: Backgrid)
Nedugo nakon što je prekinula zaruke sa Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez fotografisana je sa bivšim dečkom Benom Affleckom, što je pokrenulo lavinu reakcija.
Američki mediji pišu kako su Affleck i Lopez u svakodnevnom kontaktu već nekoliko mjeseci, ali kako se nisu vidjeli dok Lopez nije raskinula zaruke.

Izvori su za People rekli kako par redovno odlazi na večere, u šetnju, ali i kako su proveli nekoliko dana u Montani. Prema njihovim riječima - sretni su, zadovoljni i uživaju u vremenu koje provode zajedno.

"Ta priča je fascinantna. Nadam se da je istina. Volim ih oboje. Iskreno se nadam da je sve to istina. To bi bilo odlično", nasmijano je prokomentarisao zajednički prijatelj Matt Damon kada su ga prije nekoliko dana upitali za komentar o ovoj vezi.

Affleck i Lopez su prekinuli 2004. godine
Affleck i Lopez su prekinuli 2004. godine

Podsjetimo, Affleck i Lopez su vezu započeli 2000. godine, nakon čega su se zajedno pojavili u filmovima "Gigli" (2003) i "Jersey Girl" (2004). Vjerili su se 2002. godine, vjenčanje su zatim odgodili za 2003. godinu i naposljetku su prekinuli početkom 2004. godine.

Njih dvoje su nakon raskida ostali prijatelji. Affleck je 2005. godine oženio glumicu Jennifer Garner, s kojom je dobio troje djece - Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (9). S druge strane, Lopez udala za Marca Anthonyja - s kojim je dobila blizance Maxa i Emme (13).

Priča o njihovom pomirenju postala je ogroman hit na društvenim mrežama, gdje veliki broj korisnika ponovo koristi nadimak "Bennifer", nastao prije više od 15 godina kada su njih dvoje još uvijek bili zajedno.