Na kraju ugovora
21

Izjava Mbappea može zabrinuti navijače Real Madrida: Još uvijek ništa nisam odlučio

K. H.
Kylian Mbappe (Foto: EPA-EFE)
Kylian Mbappe (Foto: EPA-EFE)
Francuski nogometaš Kylian Mbappe kaže da još uvijek ništa nije odlučio po pitanju svoje budućnosti te da meč protiv Real Madrida nije imao prevelik utjecaj na njegovo razmišljanje.

Odavno se spominje da bi Mbappe na kraju ove sezone trebao napustiti Pariz i karijeru nastaviti u Realu, a upravo zbog toga je bilo zanimljivo vidjeti njegov nastup sinoć te je s tim u vezi i dobio pitanje o svojoj budućnosti.

Mbappe je, podsjećamo, u 94. minuti sjajno probio po lijevoj strani i postigao gol za pobjedu PSG-a, a tokom svih 90 minuta bio je nezaustavljiv za odbranu Kraljevskog kluba.

"Još nisam odlučio o mojoj budućnosti. Ja sam igrač PSG-a, jednog od najvećih klubova na svijetu. Da li je ova utakmica imala utjecaj na moju budućnost? Naravno da ne. Ništa još uvijek nisam odlučio", rekao je Mbappe i nastavio:

"Dao sam sve od sebe, to ćemo tek vidjeti."

Mbappeu na kraju ove sezone završava ugovor sa PSG-om, a podsjećamo, on je u ovaj klub došao iz Monaca kada je važio za jednog od najvećih talenata na svijetu.

Ubrzo nakon toga je i ispunio sve ono što se očekivalo od njega i postao jedan od najboljih igrača svijeta, a izvjesno je da bi na kraju ove sezone, iako to nije potvrdio, mogao postati igrač Real Madrida.