Nimalo laskava "titula"
82

Nova knjiga o kraljevskoj porodici "otkriva" nadimak koji je osoblje dalo Meghan Markle

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nova knjiga o kraljevskoj porodici nastala na osnovu izjava ljudi koji su radili za njih donosi i nimalo laskav nadimak koji su imali za Meghan Markle.

Meghan Markle okarakterisana je kao "narcisoidni sociopata" te se tvrdi da je planirala odlazak iz kraljevske porodice od samog početka.

Izvori su autorici Valentine Low, koja je napisala "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", kazali da su članovi osoblja skovali epitet za vojvotkinju od Sussexa.

Knjiga "Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown" dalje navodi da su pomoćnici vojvode i vojvotkinje od Sussexa bili toliko "traumatizirani" da su se nazvali "klubom preživjelih od Sussexa".

U odlomku iz svoje knjige, objavljenom u The Timesu, Low piše: "Izvori kažu da je tim smislio osuđujući epitet za Meghan: 'narcisoidni sociopata'".

Knjiga opisuje navodno ružno ponašanje Meghan i supruga, princa Harryja, koji su odustali od svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine.

"Svi su znali da će porodici suditi po njenoj sreći. Greška koju su napravili bila je što su mislili da ona želi biti sretna", citiran je bivši zaposlenik, "Željela je biti odbijena, jer je bila opsjednuta tom pričom od prvog dana".

Osoblje je također navodno tvrdilo da ih je bivši kraljevski par "izigrao".