Pjevalo se i plesalo
69

J.Lo i udovica milijardera koji je preminuo u Hrvatskoj pozirale nasmijane na njegovom sprovodu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ovoga vikenda u Miamiju je održan sprovod J.R. Ridingera, biznismena i člana visokog društva, koji je početkom septembra iznenada preminuo od plućne embolije na jahti u Hrvatskoj.

Nesvakidašnji sprovod je bio zamišljen kao "proslava života" poznatog milijardera, a na ispraćaju su se pojavila brojna poznata imena iz svijeta showbiznisa.

Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Kardashian, Alicia Keys, Jamie Foxx samo su neka od poznatih lica koja su na sprovodu pjevali, plesali i nazdravljali u čast pokojnom poduzetniku.

Lopez je na svom Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira nasmijana sa Loren Ridinger, udovicom preminulog milijardera.

"Snaga, ljepota i gracioznost… Moja prekrasna prijateljica izgubila je ljubav svog života s kojim je provela više od 30 godina. Sinoć smo slavili JR-ov život i čak smo se uz svu duboku bol i beskrajne suze prošlog mjeseca morali nasmiješiti, prisjetiti se, pa čak i ponovno zaplesati... On bi to volio!! RIP JR...čuvamo tvoju djevojku", poručila je pjevačica uz objavu.

Tijekom večeri Jennifer je i zapjevala, a na klaviru je pratila Alicia Keys.