Sentimentalna vrijednost
28

Messi dobio specijalni poklon od komšija iz rodnog grada, nije krio osmijeh kada ga je otvorio

H. H.
Messi s poklonom koji je dobio (Foto: Twitter)
Messi s poklonom koji je dobio (Foto: Twitter)
Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi dobio je bezbroj poklona i čestitiki nakon što je s Argentinom osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali nema sumnje da ga je posebno dirnuo gest njegovih komšija iz rodnog Rosarija.

Tokom odmora Messi je mogao uživati u sjajnom osjećaju i hvalopsjevkama koje mu je osigurala titula prvaka svijeta, a među poklonima sentimentalne vrijednosti svakako se izdvaja onaj koji su mu uručile komšije.

Naime, Messi je dobio knjigu s potpisima svojih komšija u Rosariju, koji su mu uz poruke zahvalnosti i naklonosti, biranim riječima zahvalile što je njihovoj Argentini donio dugo očekivani trofej prvaka svijeta.

[TWITTER]1609973267980488705[/TWITTER]

Leo je s velikom pažnjom primio poklon i nije krio osmijeh kada je vidio o čemu se radi.

Podsjećamo, Argentina je na krilima Messija osvojila titulu prvaka svijeta i to prvi put nakon 36 godina, a u finalu su poslije boljeg izvođenja penala pobijedili Francusku.

Prema pisanju uglednih medija, Messi je postigao načelni dogovor o produžetku ugovora s Paris Saint-Germainom koji ističe naljeto, a očekuje se da se tokom današnjeg dana priključi treninzima Parižana za nastavak sezone.