Sretni trenuci
217

Sanela Jenkins uživa u trudnoći, objavila snimak ultrazvuka

I. S.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Bosanskohercegovačka poduzetnica Sanela Diana Jenkins uživa u trudnoći te je na svom Instagram profilu objavila snimak ultrazvuka.
"Šta ima? Ovo je 17. sedmica i ja uživam ovdje. Dobra vijest je ta da je ljekar rekao da možemo letjeti avionom", navela je u opisu. Mnogi pratitelji su joj poželjeli sreću.

"Skoro si na pola puta. Želim ti ugodan ostatak trudnoće", napisala je jedna korisnica Instagrama.

"Sretno! Budi na oprezu", dodal a je druga.

"Toliko sam sretna zbog vas", također je jedan od komentara.

Podsjećamo, američki mediji su u decembru objavili da je Sanela trudna, što je ona ubrzo potvrdila na društvenim mrežama.

"Osjeća se dobro, ali zbog prethodnih zdravstvenih problema miruje u krevetu", rekao je izvor za magazin Page Six i dodao da su ona i njen vjerenik Asher Monroe iznimno sretni.

Iz braka s bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćerku Eneyu. Prije više od dvije godine je s Asherom dobila kćerku Eliyanah.

Eneya je prije nekoliko dana objavila knjigu pod nazivom "Jedna narandža za bezbroj ruža" posvećenu stradalom daidži Irnisu Ćatiću.

"Sretan 1. mart, Dan nezavisnosti naše jedine domovine Bosne i Hercegovine. Ponosna sam što je i moja kćerka Eneya na Dan nezavinosti potpisala ugovor s izdavačkom kućom Dobra knjiga za štampanje bosanskog izdanja njene knjige 'Jedna narandža za bezbroj ruža', koja je inspirisana pričama o njenom daidži, mom bratu Irnisu Ćatiću. Eneya je rođena nakon rata, ali su se dedo i nena pobrinuli da priče budu ispričane", napisala je Sanela na Facebooku.