Klix Posao
261

Novo na Klix.ba: Pronađite posao ili objavite oglas na najposjećenijem portalu u BiH

Klix.ba
Klix.ba, najposjećeniji i najutjecaniji online medij u BiH, pokrenuo je novi servis za objavu oglasa za posao – posao.klix.ba.

Ovaj servis donosi niz prednosti koje olakšavaju objavu i pregledanje oglasa za posao, kako za poslodavce, tako i za kandidate koji traže posao.

Novi servis unutar našeg portala Klix Posao omogućava brzu, jednostavnu i samostalnu objavu oglasa za posao. Ova moderna platforma za posloprimce i poslodavce nudi brojne mogućnosti svojim korisnicima i zahvaljujući velikom dosegu portal Klix.ba idealno je mjesto da vaš oglas dođe do najvećeg broja potencijalnih kandidata koji aktivno traže posao ili onih koji su već zaposleni, a željeli bi promijeniti radno mjesto.

Od brojnih mogućnosti izdvojili bismo live preview oglasa za vrijeme pisanja i pregled samog oglasa prije objave, čime se osigurava tačnost i kvaliteta oglasa. Napredni editor za pisanje opisa oglasa nudi razne alate i funkcije za lakše formatiranje teksta i izradu atraktivnog oglasa. Poslodavci mogu dodati visokokvalitetnu sliku uz oglas, što će dodatno privući pažnju potencijalnih kandidata.

Naslovnica posao.klix.ba
Naslovnica posao.klix.ba

Mogućnost odabira mjesta rada i više kategorija oglasa omogućuje korisnicima da ciljaju tačno one kandidate koje traže, te olakšava pretragu poslova. Poslodavci mogu unijeti informacije o plati, što kandidatima daje dodatne informacije prije prijave na oglas. Platforma nudi potpunu kontrolu nad oglasom do trenutka objave, kao i mogućnost objave i uređivanja oglasa s mobitela.

Jednostavan i profesionalan dizajn oglasa
Jednostavan i profesionalan dizajn oglasa

Profil poslodavca sa logotipom visoke kvalitete pruža profesionalan izgled, a trajanje oglasa po želji omogućuje fleksibilnost u skladu s potrebama poslodavca.

Dodatne prednosti posao.klix.ba uključuju profesionalan i jednostavan dizajn< oglasa, SEO friendly URLs i oglas uključen u Google Jobs. 'Responsive design' osigurava 100% funkcionalnost mobilne verzije, a 'dark mode' olakšava pregled oglasa po noći. Oglasi se mogu dijeliti na društvenim mrežama sa slikom, nazivom pozicije i nazivom firme, što povećava vidljivost oglasa.

Jednostavna i brza objava oglasa uz live preview
Jednostavna i brza objava oglasa uz live preview

Statistika učitavanja oglasa i broja prijava pomaže poslodavcima u praćenju uspješnosti oglasa, a kandidati se mogu prijaviti na oglas preko e-maila uz dostavu CV-a i pisma namjera ili preko linka poslodavca. Kandidatima je omogućeno spašavanje oglasa u favorite, dok poslodavci mogu dodavati više firmi i omogućiti objavu oglasa više osoba unutar jedne firme. Različite vrste oglasa nude dodatnu promociju i veći doseg, čime se povećava šansa za pronalazak pravog kandidata za otvorenu poziciju.

Klix Posao nastoji stvoriti učinkovitu i korisnički prijateljsku platformu kako bi olakšao proces zapošljavanja u našoj zemlji. S obzirom na sve mogućnosti koje nudi, vjerujemo da će ovaj servis brzo postati popularan izbor poslodavaca i tražitelja posla. Inovativni pristup oglašavanju poslova može značajno pridonijeti poboljšanju tržišta rada i olakšati povezivanje poslodavaca s pravim kandidatima.

Uz sve navedene prednosti, posao.klix.ba nudi jedinstveno iskustvo koje će pomoći poslodavcima da pronađu prave kandidate za svoju kompaniju, dok će kandidati pronaći relevantne i atraktivne poslove koji odgovaraju njihovim vještinama i interesima. Kroz ovaj novi servis, Klix.ba nastoji doprinijeti razvoju i unapređenju tržišta rada u Bosni i Hercegovini te osigurati bolje mogućnosti za sve one koji traže posao ili žele zaposliti stručnjake u svojim firmama.