Pripremala se dva mjeseca
72

Martha Stewart (81) u kupaćem kostimu pozirala za naslovnicu časopisa Sports Illustrated

L. R.
Martha Stewart (Foto: Instagram)
Martha Stewart (Foto: Instagram)
Medijski mogul Martha Stewart jučer je osvanula na naslovnici časopisa "Sports Illustrated Swimsuit" i tako ušla u historiju kao najstarija žena koja je pozirala za ovaj slavni časopis.

Ova 81-godišnja zvijezda jedna je od četiri žene koje su pozirale za novo izdanje časopisa, među kojima se našla glumica Meghan Fox, pjevačica Kim Petras i manekenka Brooks Nader.

Stewart navodi da je ovo za nju bio veliki izazov i da je morala provjeriti je li spremna pozirati u kupaćem kostimu. Istakla je da je nosila devet različitih kupaćih kostima i da je osam sati morala slušati silne savjete o poziranju.

"Imala sam dva mjeseca da se uvjerim da se osjećam dovoljno dobro s obzirom na to kako izgledam. Da sam mislila da mi je struk prevelik ili da sam previše klimava, ne bih to učinila. Ali nakon što sam radio pilates tri puta sedmično, mislila sam da mogu. Također, otišla sam u solarij i potamnila, nešto što nikad nisam radila", navela je Martha Stewart.

Ona nije prva žena starija od 60 godina koja se pojavila na naslovnici poznatog časopisa. Majka Elona Muska, koja je ujedno i model - Maye Musk pozirala je u 74. godini.