Predmet su izrugivanja
1

Pique objavio novu fotku s Clarom, komentari su brutalni: Boli ga što su djeca na maminoj strani

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivši nogometaš Gerard Pique objavio je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira s djevojkom Clarom Chijom Marti zbog koje je ostavio Shakiru.

Par je pozirao zagrljen i nasmijan, a objava je pokupila preko milion lajkova, ali i preko 100 hiljada komentara koji su većinom negativni.

"Čitanje komentara je zabavno kao da gledam seriju na Netflixu", "Uvijek ćeš biti Shakirin bivši", "Očito su isti", "Šta je Shakira vidjela na ovom čovjeku", "Ne znaju se slikati u drugoj pozi ili šta?", "To je objavio zbog nove Shakirine pjesme", "Ljubomoran je", "Mislim da ga tjera da objavi fotografiju čim Shakira objavi novu pjesmu", "Boli ga što su djeca na Shakirinoj strani", "Ovo je nagluplji odgovor koji je mogao dati na novu pjesmu", nizali su se komentari.

Podsjećamo, Shakira je nedavno objavila spot za novu pjesmu ''Acróstico'' u kojem se pojavljuju njezini sinovi Milan i Sasha koje je dobila s Piqueom.

Njih dvojica zapjevali su zajedno s mamom i zasvirali klavir, a navodno je Pique pobjesnio zbog toga.

"Milan je ove godine napisao pjesme koje su me dovele do ruba emocija, a Sasha je proveo sate na klaviru. Obojica su bila uz mene u studiju i nakon što su čuli ovu pjesmu posvećenu njima, zamolili su me da budu dio nje", otkrila je Shakira na Instagramu.