Čudni pokreti
301

Snimak nervoznog Milana Tegeltije na utakmici protiv Austrije postao hit na internetu

H. H.
Milan Tegeltija na utakmici protiv Austrije (Foto: Screenshot)
Milan Tegeltija na utakmici protiv Austrije (Foto: Screenshot)
Predsjednik Borca Milan Tegeltija postao je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem je prikazan na utakmici Konferencijske lige protiv Austrije iz Beča (1:2) koja se igrala u četvrtak u Banjoj Luci.

Tegeltija je utakmicu protiv Austrije pratio u društvu predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, a u pojednim trenucima susreta ponašao se veoma čudno.

Očigledno je nervoza uradila svoje, s obzirom da se rezultat dugo "lomio", pogotovo nakon vodstva Borca i preokreta gostiju.

Milan speed Tegeltija: Vrelina, "Čupanje Glave" i "Brzina" modernog fudbala

Posted by Slobodan Vaskovic on Friday, August 4, 2023

"Ovo nije kraj, ovo je tek početak! Ponosan sam na naše momke koji su ostavili srce na terenu. Ponosan sam na naše navijače koji su dupke napunili stadion i napravili sjajnu atmoseferu sinoć na utakmici. Cilj ove godine je titula, sljedeće godine vidimo se u grupnoj fazi. Aj Borac", napisao je Tegeltija nakon utakmice na Twitteru.

Podsjetimo, nogometaši Borca su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci doživjeli poraz od Austrije iz Beča rezultatom 2:1 te s ukupnih 3:1 ispali iz Konferencijske lige.

Banjalučane nakon evropskih nastupa u prvenstvu naredne subote očekuje gostovanje Željezničaru u okviru 3. kola Premijer lige.