Manipulira njenim životom
5

Bianca Censori živi po pravilima Kanyea Westa: Ne smije pričati, a nosi samo ono što se njemu sviđa

L. R.
Kanye West i Bianca Censori (Screenshot/Youtube)
Kanye West i Bianca Censori (Screenshot/Youtube)
Odnos Kanyea Westa i Biance Censori u posljednje vrijeme je u fokusu javnosti, a sada je otkriveno i da Bianca živi po bizarnim pravilima svog partnera.
Naime, kako otkriva Daily Mail, Kanye West je naredio Bianci Censori da nikada ne smije govoriti te dao joj popis pravila po kojima treba živjeti, a to se odnosi čak i na to šta smije jesti ili nositi.

Ova vijest dolazi nakon što su njeni prijatelji bili zabrinuti za nju jer smatraju da reper manipulira njenim životom. Oni su tada istakli da ona više "ne razmišlja svojom glavom" i da ju je Kanye uvjerio da imaju "kraljevski status".

"Kanye ima niz pravila za Biancu, koja uključuju da nikad ne govori i nosi samo ono što on želi da ona nosi. Također mora jesti određene namirnice i vježbati iako Kanye ne vježba", rekao je izvor.

Inače, par je prvi put zajedno viđen u javnosti početkom ove godine, a tog momenta plijene pažnju medija i javnosti zbog svojih odjevnih kombinacija, ali i ponašanja.

Bianca često nosi prozirnu i usku odjeću, a nedavno se u javnosti pojavila samo s jastukom, koji joj je pokrio prednji dio tijela. Također, u javnosti su znali hodati i bosi, a zbog eksplicitnih poza u Veneciji dobili su zabranu vožnje čamcem u Italiji.

Kada je riječ o hrani, dopušteni su doneri, sladoled i sok od lubenice, koji se smatra afrodizijakom.

Inače, njegovo ponašanje i ranije je zaintrigiralo javnost, kada je njegova bivša supruga Kim Kardashian govorila da o pravilima koje je Kanye odredio. On je imao problem s njenim izborom odjeće, ali i načinom na koji se šminka.

Kim je 2021. godine podnijela zahtjev za razvod navodeći nepomirljive razlike. Njihov razvod okončan je u novembru 2022. godine i zahtijevao je da Kanye plaća 200.000 dolara mjesečno za alimentaciju za njihovu djecu North, Saint, Chicago i Psalm.