Hrvatski frizer i pjevač
297

Fotografija ljepotice s Aleksandrom Prijović privukla pažnju na mrežama, zove se Božidar

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fotografija ljepotice koja pozira s Aleksandrom Prijović privukla je pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su se iznenadili kad su shvatili da se radi o muškarcu - hrvatskom frizeru i muzičaru Božidaru Pavliću.

Pavlić se na Instagramu pohvalio snimcima s koncerta, a naposljetku i fotografijom s Aleksandrom koja je ubrzo postala viralna. Prepoznaju ga po nadimku Božo Kralj, a ovaj 28-godišnji mladić nosi titulu "celebrity frizera".

Uzevši u obzir njegov feminiziran izgled, on je ranije u intervjuu za RTL kazao da sebe ne smatra transseksualcem već homoseksualcem koji brine o svom izgledu i uživa u svom tijelu.

Prošle godine okušao se i u novoj profesiji te je predstavio svoj prvi singl naziva "Boli" u izdanju Hit Recordsa.

Prije više od godinu dana priznao je da je u vezi čitavu deceniju te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

"Pojedini mediji me ne žele puštati pod izlikom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pjesme imaju onako malo srbijanski štih, a također to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijenit će se to sve jer ja odustati neću", kazao je jednom prenosi hrvatski Story.