Predsjednik NS BiH
1

Vico Zeljković na Wembleyu gledao finale Lige prvaka, očarale su ga scene s tribina

D. P.
Zeljković na tribinama Wembleya (Foto: Instagram)
Zeljković na tribinama Wembleya (Foto: Instagram)
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković posjetio je Wembley gdje se večeras igralo finale Lige prvaka između Borussije Dortmund i Real Madrida.

Zeljković je danas doputovao u Veliku Britaniju kako bi spojio dvije utakmice koje će gledati s tribina. Prvo je večeras među 90.000 ljudi koji prate uživo utakmicu finala Lige prvaka, a onda će u ponedjeljak bodriti Zmajeve koji na St. James Parku gostuju Engleskoj.

Prvi čovjek bh. nogometa je večeras objavio fotografiju na svom Instagramu dok iz VIP lože gleda utakmicu finala Lige prvaka.

"Sva pažnja ljubitelja nogometa iz cijelog svijeta usmjerena je večeras ka stadionu Wembley u Londonu, gdje je u toku finale Lige prvaka između Borussije Dortmund i Real Madrida", rekao je Zeljković, a onda dodao da je impresioniran atmosferom u Londonu:

"Fantastična atmosfera na stadionu koju su napravili navijači oba tima, a UEFA je nastavila sa pomjeranjem granica kada je u pitanju organizacija ovakvih događaja", dodaje Zeljković.

Inače, reprezentativci BiH se Zeljkoviću pridružuju sutra čarter letom iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima. Utakmica u Newcastleu zakazana je za ponedjeljak u 20:45.