Usred bračne krize
95

Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju vilu od 60 miliona dolara koju su kupili prije godinu dana

N. O.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju svoj porodični dom na Beverly Hillsu u Kaliforniji usred bračne krize i glasina o mogućem razvodu para.

TMZ prenosi kako je par anažovao agenta za nekretnine kako bi prodali kuću koju su zajedno kupili prošlog maja. Navodno je već dvije sedmice na tržištu, ali još uvijek nema kupaca.

Također, naveli su da par traži približno 65 miliona dolara za vilu. Lopez i Affleck kupili su kuću za 60,85 miliona dolara u maju 2023. - 10 mjeseci nakon što su se vjenčali u Las Vegasu.

Vila ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila. Također ima zatvoreni sportski kompleks, vanjski prostor za odmaranje, bazen i prostrane terene.

Vijest o prodaji vile dolazi nakon brojnih glasina o bračnoj krizi holivudskog para. Affleck navodno živi odvojeno od supruge, a Lopez je nedavno primijećena bez vjenčanog prstena što je dodatno sve uvjerilo da je par u lošim odnosima.

Podsjetimo, Lopez je nedavno otkazala najavljenu turneju, a u svom biltenu kazala je da je tužna i shrvana što je iznevjerila svoje fanove.

Ovaj neočekivani potez u karijeri mogao bi biti povezan sa glasinama da su ona i glumac na ivici razvoda, a izvori tvrde da je JLo morala uzeti slobodno vrijeme kako bi bila s porodicom i bliskim prijateljima.