Kapiten propustio trening
72

Golman Srbije se našalio o tenzijama koje potresaju svlačionicu: Spremniji sam ja od Tadića

D. P.
Tadić je ušao u kasnoj fazi utakmice (Foto: EPA-EFE)
Tadić je ušao u kasnoj fazi utakmice (Foto: EPA-EFE)
Golman nogometne reprezentacije Srbije Predrag Rajković našalio se nakon što su se u svlačionici ove selekcije pojavile ozbiljne tenzije na samom startu Evropskog prvenstva.
Srbija je rezultatom 1:0 poražena od Engleske na otvaranju Evropskog prvenstva, a tu je odigrala prilično dobro i zamalo izborila bod protiv jednog od glavnih favorita takmičenja.

No, svijet je ostao u čudu jer je selektor Dragan Stojković Piksi ostavio na klupi kapitena Dušana Tadića, na što je ovaj odgovorio da je najbolji igrač reprezentacije te da ne razumije odluku selektora.

To je izazvalo tenzije u svlačionici Srbije i uslijedilo je nekoliko odgovora, kako selektora, tako i Tadića. Sada se oglasio i golman Predrag Rajković, koji je spasio Srbiju težeg poraza jer je odbranio zicer Harryju Kaneu u drugom poluvremenu utakmice.

Rajković se našalio i poručio Tadiću da je on ipak spremniji, ali i dodao da je atmosfera sjajna.

"Ja mogu samo da kažem da sam ja spremniji od Dušana Tadića, fizički. Šalim se, super je atmosfera. Vruća je glava možda, ali generalno je dobra atmosfera i ne bih ja pričao o tome. Spremamo se za Sloveniju i to je to. Samo da zapišete da sam spremniji od Tadića", rekao je Rajković kroz osmijeh.

Na današnjem treningu Srbije nije bilo Tadića, kao ni većine igrača koji su igrali u utakmici protiv Engleske. Srbiji slijedi utakmica u srijedu protiv Slovenije.