Na ručku s kćerkom
142

Ben Affleck u neuobičajenom izdanju: Osmijeh od uha do uha, a svi su primijetili jedan detalj

N. O.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Ben Affleck snimljen je u šetnji s kćerkom Seraphinom, a svi su primijetili koliko je inače često smrknuti glumac bio raspoložen. Pored toga jedan detalj je mnogima "zaparao" oči.

Posljednjih dana sve oči su uperene u slavni par nakon vijesti da se glumac iselio iz njihove vile, a dok kruže glasine o njihovom sve izglednijem razvodu. Affleck je stoga u više navrata snimljen namrgođen, a nerijetko je to bilo u prisustvu njegove slavne supruge Jennifer Lopez.

Međutim, nedavnim pojavljivanjem je iznenadio sve. Naime, dok je prepoznatljiv kao inspiracija za urnebesne memeove zbog svojih smrknutih izraza lica, ovaj put je imao osmijeh od uha do uha.

[TWITTER]1808970730786197541[/TWITTER]

Prošetao je s kćerkom Seraphinom, a dvojac je svratio na ručak u Los Angelesu. Pored toga, svi su primijetili jedan "ključni" detalj.

Riječ je o vjenčanom prstenu na ruci. I glumac i glumica ih neko vrijeme nisu nosili, a u posljednjim javnim pojavljivanjima opet su ih imali.

Ipak, to nije bilo dovoljno da zaustavi glasine o njihovoj krizi u braku. Popularna JLo provela je 4. juli u New Yorku, dok je njen suprug ostao u Los Angelesu.

Posljednjih nekoliko mjeseci neprestana tema špekulacija je njihova veza koja je u krizi, a posebno nakon što je Jennifer otkazala svoju muzičku turneju.