Lijepa pjevačica
211

Džejla Ramović otkrila da li bi ikada išla na estetske korekcije

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/Amir Hamzagić
Foto: Pixsell/ATA Images/Amir Hamzagić
Bh. pjevačica Džejla Ramović je u novom intervjuu, između ostalog, otkrila da li bi ikada odlučila ići na estetske korekcije kako bi promijenila vlastiti izgled.

"Samu sebe 'poklapam' da su to budalaštine i da ne trebam nikada ništa da mijenjam. Sami komentari mi govore: 'Bila bi budala kada bi nešto uradila.' Da kažem da mi stvara ikakav pressing što drugi to rade pa da to nešto vrši pritisak na mene - ne, apsolutno. Osjećam se super ovakva kakva jesam", kazala je.

Džejla je fenomenalnim glasom davno osvojila Balkan, a u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i elegantnim odjevnim kombinacijama koje često objavljuje na društvenim mrežama.

Upravo zbog toga mnogi očekuju da će je uskoro vidjeti na modnoj pisti ili u nekom modnom editorijalu.

"Ko zna. Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali je to dugačak proces. Ne mogu da tek tako izađem da šetam, možda nisam skroz vješta. Prije bih to učinila pred kamerama za neke reklame. Na tome čak i radim, a da li ću biti manekenka, to ne znam", kazala je je nedavno.

Pratitelji joj konstantno na društvenim mrežama upućuju pohvale zbog prirodnog izgleda.

"Ja se samo nadam da ona nikad ništa neće raditi kada su u pitanju estetske operacije, jer ne može ništa popraviti. Može samo pokvariti. Nevjerovatno lijepa djevojka. Svaka čast za način na koji gradi karijeru - damski, kulturno, bez stajlinga koji će izgledati vulgarno, s odmjerenim ponašanjem i izjavama... Sretni su roditelji koji je vaspitaše ovako", "Zračiš neopisivom energijom, a imaš sve kvalitete - obrazovana, lijepa, veoma šarmantna. Samo ostani svoja", neke su od njih.