Đoković protiv Alcaraza
16

Omiljeni teniski komentator na Balkanu ne komentariše finale Wimbledona, pojasnio je zašto

N. M.
Višković i Đoković sarađuju od početka Novakove karijere i gaje prijateljski odnos (Foto: Twitter)
Višković i Đoković sarađuju od početka Novakove karijere i gaje prijateljski odnos (Foto: Twitter)
Prijenos današnjeg finalnog meča Wimbledona gledaoci u regionu tradicionalno prate na Sport Klubu, ali sve ih je iznenadilo što u komentatorskoj kabini nije njihov omiljeni teniski komentator Nebojša Višković.
Finale igraju Novak Đoković i Carlos Alcaraz, a umjesto Viškovića, koji Đokovića prati još i prije nego je on počeo profesionalnu karijeru, meč komentariše Ivan Govedarica.

Višković je putem zvaničnih stranica Sport Kluba pojasnio zašto danas ne radi ovaj veliki spektakl, a otkrio je da ima zdravstvene probleme.

"Drugari, nažalsot (bar moju), danas neću biti za mikrofonom. Imam zdravstvene probleme koji nisu previše ozbiljni, ali su dovoljno delikatni da me spriječe da uđem u kabinu. Ali, utjeha je tu - uživat ćete u partijama mojih drugara Ivana Govedarice i Novaka Đokovića.

Objava Viškovića na Instagramu
Objava Viškovića na Instagramu

I svima jedno veliko hvala na porukama. Iz objektivnih razloga nisam u stanju da odgovaram, ali mi znače do neba", napisao je Višković, zaključivši objavu u svom stilu: "Biće sve SJAJNOOO".

Trenutno Alcaraz vodi sa 2:0 u setovima i nezaustavljivo grabi ka drugom uzastopnom naslovu šampiona najprestižnijeg turnira.