Vjenčali se 2022.
72

Kanye West i Bianca Censori navodno se razvode nakon manje od dvije godine braka

A. Ć.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kanye West i Bianca Censori navodno se suočavaju s poteškoćama u vezi, a izvori sugerišu da su prekinuli prije nekoliko sedmica i da im slijedi razvod.

West, navodno planira da se preseli u Tokio, dok je Censori, otišla u Australiju da provede vrijeme s porodicom i prijateljima.

Glasnogovornik para, Milo Yiannopoulos, odbio je da komentariše situaciju na ovu temu. Ipak, West je viđen sam nekoliko puta u proteklim sedmicama.

Snimljen je u japanskom restoranu, a također je prisustvovao događaju Pro Wrestling Noah u Tokiju 30. septembra.

Posljednji put kada su West i Censori fotografisani zajedno u javnosti bilo je 19. septembra, kada su viđeni u supermarketu u Tokiju s dvoje od četvero djece koje West ima sa svojom prvom suprugom, Kim Kardashian. Sljedećeg dana su zajedno otišli u kupovinu.

Tokom oba pojavljivanja Censori je bila u prepoznatljivim golišavim izdanjima, za koje mnogi smatraju da nosi zbog insistiranja Westa. Prošle jeseni, izvještavano je da su njeni najbliži izražavali zabrinutost zbog kontroverznog načina života sa višestruko nagrađivanim muzičarom, kojeg su opisali kao "kontrolirajućeg".

West i Censori tajno su se vjenčali u decembru 2022. godine.