Nakon iznenadne smrti
53

Poznati se opraštaju od Liama Paynea: "Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno"

N. O.
Liam Payne i Charlie Puth (Foto: Instagram)
Liam Payne i Charlie Puth (Foto: Instagram)
Nakon tragičnih vijesti o smrti pjevača Liama Paynea brojne poznate ličnosti oglasile su se kako bi se oprostili od njega, a većina navodi koliko su šokirani vijestima.

Liam Payne pronađen je mrtav na odmoru u Buenos Airesu, a lokalne novine objavile su da je pao s trećeg sprata svog hotela. Nije poznato da li je uzrok smrti bilo samoubistvo, a incident je trenutno pod istragom.

Usljed šokantnih vijesti o njegovoj smrti oglasile su se brojne poznate ličnosti, a među njima i pjevač Charlie Puth.

"Trenutno sam u šoku. Liam je uvek bio tako ljubazan prema meni. Bio je jedan od prvih velikih umjetnika s kojima sam radio. Ne mogu da vjerujem da ga više nema", napisao je on na Instagram storyju te dodao:, "Trenutno sam tako uznemiren, neka počiva u miru".

Oglasila se Paris Hilton te poručila: "Tako je uznemirujuće čuti vijesti o smrti Liama ​​Paynea. Šaljem ljubav i saučešće njegovoj porodici i voljenima. RIP prijatelju".

Muzičar Zedd također je kazao: "RIP Liam… Ne mogu vjerovati da je ovo stvarno… apsolutno srceparajuće…".

Njegove kolege iz benda One Direction se još nisu oglasile, ali je na društvenim mrežama majka Harryja Stylesa podijelila fotografiju Liama uz poruku: "Bio je samo dječak".

Reper Ty Dolla $ign ponovo je podijelio video Paynea na svom Instagram Storyju, napisavši: "Razgovarao sam s tobom prije dva dana, momče. Nedostaješ mi".

Nekoliko svjedoka je reklo TMZ-u da su vidjeli kako pjevač pada nakon što se čudno ponašao. Tvrdili su da je razbio svoj laptop te da je vraćen u hotelsku sobu. Nije jasno da li je pad bio nesretan slučaj.