Bila je mozda nekad hrana za siromasne, ali vise nije. Probaj je sam napraviti da bude kao Talijanska i shvatices. Sastojci su skupi, tijesto napraviti je umjetnost (24h fermentacije(, sve se pece u krusnoj peci...
Svaka cast Taljanima i njihovoj pizzi, ali nema ništa bez ćevapa, bureka, zeljanice, sirnice i naše sarme i punjenih paprika. Uh, evo vec sam opet ogladnio....
Ja jeo kod nusreta u restoranu meso mesoj preslano i puno onije runja valjda kako ga nusret soli niz ruku da mu so izgrize one runje i runje sa ruku opadaju po mesu
Otici u najpoznatiju pizzeriju u rimu i stisni se onda i daj losu ocjenu :)
Mislim da u tim situacijama mnogi ce reci da je dobra a da im ne sjedne
Mnogi ce prije posumnjati u sebe nego u ukus pizze tamo
Sem bas profesionalnih degustatora i kriticara
Sve je to stvar mentalnog sklopa. Da smo mi Talijani i obratno, za pizzu se na svijetu ne bi znalo a ćevap, pita, peka, sarma, somun itd. bi bili svjetski brendovi. Tako je i sa prirodom, pjesmom, stilom života. Treba znati svoje voljeti i sa šarmom svijetu predstaviti. Nema nas na mapi jer mrzimo previše i fale nam osjetnici za to. Bahatost, duhovno siromaštvo i nasilje prevladavaju u ovom društvu.