Veliki napredak
161

Anja Veber napustila show "Život na vagi", uspjela je izgubiti čak 40 kilograma

I. S.
Screenshot: Instagram/veber_anja
Screenshot: Instagram/veber_anja
Anja Veber je ispala iz showa "Život na vagi". Iako nije došla do finala, ova djevojka je uspjela ostvariti cilj izgubivši čak 40 kilograma.

"Nije mi žao što nisam ušla u finale. To je veliki pritisak, a dosta ga je bilo u ta tri mjeseca. Mislim da mi je dobro došao odmor, ali drago mi je da sam ostala do kraja. Kada sam ušla u show, nisam mislila da ću toliko izdržati. Prvu sedmicu sam mislila da ispadam tada ili naredne sedmice. Nisam sebi davala šansu za duži ostanak, ali imala sam i sreće", rekla je u razgovoru za RTL.

Dodala je da su se svi pozitivno iznenadili što se toliko promijenila. Svjesna je da ne treba odustati od rada na sebi sada kada je napustila show.

"Vani mi je zasad odlično, trebat će vremena da se naviknem na sve, na prehranu, uz sve to, tu su stresovi – posao, finansija i sve ostalo. Bit će mi vjerojatno bolje jer imam slobodu, ali sad počinje borba", kazala je.

Brine o prehrani, ali ponekad pojede slatkiše.

"Nije me strah hrane, kao što me nije bilo strah ni u showu jer nam hrana ne može nauditi ako je jedemo u određenim količinama", objasnila je.

Želi smršati još 20 kilograma, a to planira postići laganim koracima zato što joj nije cilj da se preforsira.