Glumila u Bibinom svijetu
29

Hrvatska glumica otkrila kako je smršala 15 kilograma, imala i zdravstvene probleme

N. C.
Hrvatska glumica Ana Begić Tahiri, našoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "Bibin svijet", otkrila je da je izgubila 15 kilograma.

Na svom Instagram profilu glumica je otkrila kako je sada zadovoljna svojim izgledom.

"Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima", dodala je.

Na fotografiji koju je objavila njeni pratitelji mogli su primjetiti njenu novu liniju, a bila je idjevena u crne hlače i bluzu.

Okidač za promijenu bili su njeni zdravstveni problemi koje je imala prošle godine.

"To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene”, ispričala je Ana u emisiji "Zdravlje na kvadrat".