Rigorozan režim ishrane
121

Victoria Beckham posljednjih 25 godina jede isti obrok: Veoma sam disciplinovana

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Victoria Beckham je govorila o tome kako je veoma disciplinovana kada je riječ o načinu ishrane. Kao što je poznato, njen suprug David Beckham je izjavio da ona već 25 godina jede isti obrok, što je iznenadilo mnoge.

"Otkad sam je upoznao, ona jede samo ribu s roštilja i kuhano povrće. Veoma rijetko će odstupiti od toga. Jedini put kad je uzela nešto s mog tanjira je vjerovatno bio dok je bila trudna i to je bilo nešto najnevjerovatnije" , izjavio je u podcastu "Ruthie's Table 4".

Ona je sada u intervjuu za magazin Grazia navela da naporno radi kako bi održala svoj izgled.

"Veoma sam disciplinovana u pogledu načina na koji se hranim, načina na koji vježbam i načina na koji radim. Jednostavno sam takva", navela je.

Dodala je kako joj više ne smetaju komentari na račun njene kilaže kao nekada.

"Volim popiti. Neću da budem jedna od onih osoba koje govore: 'Ah, previše je kalorija u čaši vina.' Život je prekratak. Hajde da se lijepo provedemo", kazala je.

Nakon što je 1999. godina rodila Brooklyna, našla se na meti negativnih komentara zbog izgleda.

"Završila sam na naslovnici nakon što sam prvi put izašla nakon poroda. Bile su nacrtane strelice prema područjima tijela koja moram 'dotjerati'. Te stvari mogu utjecati na to kako se osjećate i ponašate", bila je iskrena.