Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ovako se halise za iftar na Poljinama, kod mene evo bice malo tope, pola somuna i imam jednu pastetu Bajra.
nije ni tebi loše
Ne jede pitu onaj ko ima nego onaj ko je naučio da je jede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad nisam cuo za djulbastije, ali ovo jelo mi odlicno izgleda. Mojim prijateljima muslimanima zelim sretne ramazanske praznike. Ovo bi se stvarno moglo probati :)
E čuj đulbastije i bešamel sos, alal vjera retardi!😂😂😂😂😂
I nane su vam isto spremale 😎
ovo nije vidjelo đulbastija ali nejse...
2 čeHna bijelog luka!
Sto, da nije sucajno ceNe ?
ko vam je kriv sto ste sirotinja pa ne možete napravit ovo
Bešamel! Francuski naziv! Francuski sos! Povratak tradiciji! Svaka čast Ramazanu i Iftaru ali povratak tradiciji uz Besamel sos!? Ajd ok, I guess...
Narod iftari krompir a to je za hodže i politicare
imal' sta sa svinjetinom xaxa
Povratak Tradiciji??? Ja ne znam gdje se ovaj novinar rodio, ali ja ovo prvi put cujem i vidim.
Zar nisu djulbastije nesto kao snicle!?
I stare Dede i Nane su jeli za iftar Bešamel sos Nidje veze recept
Danas je kod mene pire,čujspaz i piletina
fakat 3 glavice? ne 3 cehna nego glavice??
Sam naziv no comment