omiljena piletina
80

KFC od sada naručite i na Korpi

Zinger, hot & spicy wings, KFC korpica su neki od specijaliteta koje možete u samo nekoliko klikova naručiti online putem Korpa platforme. Pa šta čekate? Naručite svoju omiljenu piletinu već danas!

Jedan od najvećih lanaca brze hrane na svijetu, Kentucky Fried Chicken i kompanija za dostavu hrane i namirnica Korpa, početkom mjeseca decembra objavili su ekskluzivno partnerstvo. KFC je specijaliziran za prženu piletinu koja je poznata po legendarnim marinadama Hot & Spicy i The Original Recipe. KFC uslužuje preko deset miliona gostiju dnevno u više od 25 hiljada restorana širom svijeta. Danas ovaj najveći lanac brze hrane postoji u preko 150 zemalja, a prvi restoran u Bosni i Hercegovini otvoren je u Sarajevo City Centru.

"Ključni faktori kod izbora partnera su nam bili: kvalitet, pouzdanost kao i vrijeme isporuke narudžbe. Sve to smo pronašli u Korpi, jer smo prepoznali entuzijazam, profesionalnost i veliku predanost ispunjenju zadatih KFC standarda za dostavu. Platforma za dostavu nove generacije poput Korpe nam je omogućila da u veoma kratkom roku pokrenemo online narudžbe, na veliku radost naših kupaca. Radujem se ovoj izuzetnoj saradnji i veliko mi je zadovoljstvo što će Korpa stajati uz ovaj svjetski poznati brend", izjavio je Mehmed Pozderac, direktor kompanije TASTRA koja je ekskluzivni nosilac KFC franšize za BiH.

Pravovremena, sigurna i pouzdana dostava na vrata i jednostavan sistem narudžbi putem Android ili iOS aplikacije Korpa.ba, obožavateljima KFC-a učinila je ugodnijim nego ikad uživanje u korpici omiljene piletine. Prvog dana ostvarene saradnje zabilježeno je 288 narudžbi KFC specijaliteta.

Tajna uspjeha Korpa platforme je u kontinuiranom radu na poboljšanju usluge i ispunjavanju svakodnevnih želja i potreba korisnika. Za uspjeh je zaslužna i izuzetno brza dostava. Prosječno vrijeme dostave narudžbe je 25 minuta i svaku narudžbu moguće je pratiti u stvarnom vremenu, od momenta narudžbe do dostave na željenu adresu. Kurira koji je zadužen za narudžbu moguće je pratiti putem interaktivne mape, te po potrebi i ostvariti kontakt.

Online narudžbu na Korpi moguće je izvršiti svaki dan u periodu od 10 do 21h uz mogućnost kartičnog plaćanja i beskontaktne dostave.

Zamisli, naruči i Korpa će KFC korpicu da isporuči!