Patriotske lige 38
32

Slastičarna La Delicia proslavila godišnjicu uz nove kulinarske poslastice

La Delicia
La Delicia
Sarajevska slatka oaza La Delicia proslavila je još jednu uspješnu godinu rada u posebnoj svečanosti koja je okupila poslovne saradnike, prijatelje i vjerne goste. Proslava održana 17. jula, bila je prilika da se predstave novi specijaliteti i sezonske poslastice koje dodatno obogaćuju gastronomsku ponudu.

Ove godine, La Delicia je proširila svoju ponudu novim slanim jelima inspirisanim talijanskom kuhinjom, uključujući raznovrsne paste i specijalitete s piletinom. Također, gosti su imali priliku uživati u novim slatkim kreacijama i sezonskim sladoledima pod nazivom "Izaberi svoj ukus", koje su odmah osvojile njihova srca.

Ambijent La Delicije još jednom je zasjao u punom sjaju, stvarajući savršeno mjesto za odmor i uživanje. Svi prisutni uživali su u ugodnoj atmosferi uz osvježavajuće koktele i melodije gitare koje su stvarale romantičnu i opuštajuću atmosferu.

La Delicia
La Delicia

La Delicia ne prestaje sa inovacijama i unapređenjem svoje ponude.

"Naš cilj je uvijek pružiti jedinstveno iskustvo našim gostima. Svaka godina donosi nove izazove i inspiraciju, a pohvale naših gostiju motivišu nas da stalno unapređujemo naše usluge. Zadovoljstvo naših posjetitelja je naša najveća nagrada. Trudimo se pratiti i stvarati moderne trendove u gastronomiji, a naš uspjeh je rezultat posvećenosti kvaliteti i inovacijama. Iako uvodimo novitete, ostajemo vjerni našoj originalnoj viziji i kvaliteti koja nas je učinila prepoznatljivim", poručuju iz La Delicije.

La Delicia planira dodatno proširiti svoju ponudu i nastaviti s praćenjem modernih trendova u kulinarstvu, uz kontinuirano usavršavanje proizvoda kako bi ostali među najboljima u našem gradu.

Posjetite ih na adresi Patriotske lige broj 38 i uvjerite se zašto je La Delicia omiljeno mjesto za sve ljubitelje dobre hrane i ugodnog ambijenta.