U Sarajevu
120

Summer Wine Lounge okupio rekordan broj posjetitelja koji su uživali u sjajnoj atmosferi

D. J.
Atmosfera na sinoćnjem vinskom festivalu Summer Wine Lounge bila je odlična, a Summer Wine Lounge srušio je svoj rekord po broju posjećenosti i sa sigurnošću možemo reći da je opravdao epitet najljepšeg vinskog festivala u Sarajevu.

Atmosfera je bila sjajna kako među izlagačima tako i među svim posjetiocima koji su zaista uživali u vrhunskim vinima. Izlgačai su imali priliku da objasne i prezentuju svoje etikete vina a svi ljubitelji vina da probaju vrhunska vina iz različitih regija. Domaća vina, vina iz regiona i najbolji brendovi italijanskih vina.

Po prvi put na vinskom festival u našoj državi bila je prisutna vinarija Antinori koja se smatra najvećim vinski brendom u svijetu vina. Kao ekskluzivu svi posjetitelji su mogli degustirati vino Tignanello iz 2021 godine.

Summer Wine Lounge primio je rekordan broj posjetilaca za svoje peto izdanje i pomjerio granice organizacije vinskog festivala. Jedna čekamo Summer Wine Lounge 2025 i nove novitete koje nam sprema kompanija Only VIP d.o.o. Wine Shop Sarajevo.

Wine Shop Sarajevo kompanije Only VIP poziva sve ljubitelje vina, da posjetite Wine Shop na Dobrinji gdje mogu uživati u kupovini vrhunskih vina svih izlagača sa posljednjeg vinskog festivala. Za više informacija posjetite oficijelne stranice kompanije na društvenim mrežama: Facebook: Wine Shop Sarajevo/Only VIP d.o.o. i Instagram: wineshopsarajevo