Urnebesna prezentacija jela u Dalmaciji, konobar iskren: To je najodvratnije što imamo
Kako su gosti naručili niz jela, konobar je krenuo s prezentacijom jednog po jednog.
"Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufa te s kozicama bez sulfita i gore svježi tartuf i naribani ovi đava iz Italije, đava ti ga odnio kako se zove... parmezan", započeo je.
"Ovdje imamo kozice u tempuri. To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald'su i zbog toga je top. Svi volimo ići u McDonald's premda glumimo da ne volimo. Čak i ovi nutricionisti što melju tamo gluposti", nastavio je prezentaciju.
Sljedeće jelo opisao je jednako živopisno: "Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruv u sous vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti. Servirano na wasabi majonezi i jestivim algama koje se zovu nešto... Nemam ni ja pojma, ali su uzgajane u akvarijumu, ne u moru."
Za kraj je gostima poručio: "Ajde sad se razbijte od hrane".