ljeto uz jumbo
184

Jumbo: Izvučeni dobitnici All inclusive putovanja u Tursku

U Jumbo poslovnicama u Sarajevu i Banjaluci, u petak, 22.7. u 18h održano je javno izvlačenje sretnih dobitnika Jumbo SMS nagradne igre.

Nagradno izvlačenje je obavljeno uz prisustvo tročlane komisije i voditelja, a dva sretna dobitnika su nagrađena sa All inclusive porodičnim putovanjem u Tursku.

Nagradnu igru, koja je trajala u periodu od 02.06. do 21.7.2022., Jumbo je organizovao kao znak zahvalnosti svojim vjernim kupcima. Svaki kupac sa ostvarenim računom u iznosu 10 KM ili više, a koji je poslao broj fiskalnog računa putem SMS poruke na broj naznačen na svim prodajnim mjestima, mogao je učestvovati u izvlačenju i postati sretni dobitnik All Inclusive porodičnog putovanja u Tursku ili poklon bona u vrijednosti od 100KM. Poklon bonovi su se poklanjali svakog vikenda od početka nagradne igre.

Dobitnici nagradnog putovanja su: Nermina Grizović iz Mostara i Tatjana Račić iz Banja Luke. Jumbo čestita sretnim dobitnicima, a svim učesnicima zahvaljuje na sudjelovanju u nagradnoj igri. Svi dobitnici će biti obavješteni o detaljima preuzimanja nagrada u toku ove sedmice, a spisak dobitnika možete pronaći na Jumbo društvenim mrežama.

Tokom ljetne sezone kupce očekuje i posebna ponuda artikala po super cijenama. U svim Jumbo prodavnica izdvojeno je preko 1000 artiklala po posebnim cijenama koje ćete lako prepoznati jer imaju crvenu oznaku na policama. Kupujte vaše omiljete artikle u Jumbu od sada po super cijenama.

Ove godine, osmjehnite se ljetu uz Jumbo!