Novi proizvod
51

Kenan Mandra lansirao novu generaciju protokola za mršavljenje LipoDIETA Forte

Kenan Mandra
Kenan Mandra
Kenan Mandra, autor poznate Liposukcijske dijete™ koja je u proteklih deset godina jedna od najpopularnijih metoda mršavljenja na našim prostorima, lansirao je novu generaciju protokola za kontrolu tjelesne mase pod nazivom LipoDIETA™ Forte.

"Nova unaprijeđena formula je rezultat iskustva od preko deset godina. Forte s aromom jabuke i ketonima maline donosi brže i bolje rezultate. Korisnicima pruža veći komoditet jer nova generacija proizvoda ima veću koncentraciju i dozu, daje više osjećaja sitosti, više energije i jednostavnija je za korištenje jer je sve u jednom. Također, unaprijeđen je i jelovnik pa će se već u prvoj fazi dijete osim mesa, ribe i povrća naći i jaja i sir kako bi se zaokružio mediteranski način prehrane", pojašnjava Kenan Mandra.

LipoDIETA Forte
LipoDIETA Forte

"Nova generacija djeluje brže pa umjesto 14 dana, klijenti će rezultate postići već za 10 dana, a za one sa sporijim metabolizmom imamo i protokol od 15 dana. Klijenti mogu očekovati i bolji okus proizvoda s aromom jabuke. Početak distribucije u Bosni i Hercegovini Nova generacija Liposukcijske dijete™ by Kenan Mandra, u zemljama EU je lansirana prošle godine, ali nije odmah bila prisutna na našem tržištu iako je postojalo veliko interesiranje", kaže Mandra pa dodaje:

"Osim promjena u samom proizvodu i protokolu, moram napomenuti da imamo i novog eksluzivnog distributera za BiH, kompaniju BOSCO d.o.o. koja će od sada biti jedini ovlašteni distributer protokola Liposukcijske dijete™ by Kenan Mandra. Osim toga, protekla godina je bila namijenjena da novi proizvod testiramo i da se uvjerimo kako je novi protokol zaista unaprijeđen i bolji od svih ranijih. Još jednom naglašavam da više informacija o Liposukcijskoj dijeti™ možete pogledati na www.lipodiet.ba i samo putem nje možete naručivati", ističe Mandra", ističe Mandra.

Kenan Mandra
Kenan Mandra

Deset godina Liposukcijske dijete

Liposukcijska dijeta je postala poznata 2013. godine kada je njezin tvorac Kenan Mandra uspio za dva mjeseca smršaviti skoro 40 kilograma i od tada je nastalo veliko interesovanje za ovaj protokol.

Jedan od prvih poznatih korisnika bio je i Halid Bešlić koji se 2014. godine pohvalio kako je smršavio 15 kilograma za 20 dana. Dijetu je čak koristila bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali se govorilo da su je isprobali Monica Bellucci, Jeniffer Aniston. Među poznatim imenima koja su smršala ovom metodom su i Željko Samardžić, Kaliopi, Pjer i Jasna Žalica, Halid Muslimović, Dejan Matić te mnogi drugi.

Nova tržišta i nove prilike

Liposukcijska dijeta™ je osim na našim prostorima već prisutna u Austriji, Albaniji, Rusiji i Kazahstanu ali sljedeće godine planiran je plasman u Tursku, Dubai i USA. Osim širenja tržišta, početkom naredne godine planirano je lansiranje novih inovativnih proizvoda.