PROMO
265

Korpa proslavila prvi rođendan

Za Korpu je 365 dana u godini bilo sasvim dovoljno da osvoji simpatije bh. građana i postane sastavni dio njihovog svakodnevnog života.

Jedinstvenost ovog dostavnog servisa ogleda se u tome što je prvi domaći servis ove vrste. Izdvajaju ga fantastična tehnička rješenja poput narudžbe u samo nekoliko klikova, online plaćanja i interaktivne mape za praćenje dostave u realnom vremenu, kao i logističkog rješenja u vidu dostave na vrata kupca.   Korisnici su to prepoznali u vrlo kratkom roku i nastavili poklanjati svoje povjerenje što je dovelo do učvršćivanja pozicije na tržištu i kontinuiranom rastu.

U proteklom periodu organizirano je više od 50 akcija u kojima su korisnici mogli naručivati artikle po akcijskim cijenama te uživati u brojnim tematskim danima - poput Korpa Pizza dana, Wok, Burger, Zdravog dana i mnogih drugih.

Sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti bez marljivih Korpa kurira, koji svakodnevno pokucaju na vrata hiljada građana i sa osmijehom na licu korisnicima isporuče sve njihove narudžbe.

Korpa servis trenutno posluje u šest bh. gradova i broji više od 600 aktivnih partnera, uključujući veliki broj restorana, prodavnica hrane i pića, apoteka, mesnica, ribarnica, cvjećara i mnogih drugih specijaliziranih shopova.

"Osjećamo zadovoljstvo i iznimno veliku zahvalnost prema svim našim kupcima čije prijedloge i sugestije za poboljšanja smo uvažavali od samog početka, ali i partnerima, koji su prepoznali potencijal od samog starta i odlučili da svoje povjerenje kada je u pitanju dostava hrane, namirnica i drugih proizvoda prepuste baš nama", istaknuo je Ermin Brkić, direktor Korpa.ba servisa.

Kada su u pitanju planovi za budućnost akcenat je na otvaranju novih tržišta, stoga već u narednim danima Korpa servis postaje dostupan i u još jednom bh. gradu - Doboju.

"Uspješno poslovanje u prethodnoj godini te odlična saradnja sa našim partnerima i kupcima, dala nam je vjetar u leđa da u budućnosti radimo na još boljem iskustvu kada je ova vrsta dostave u pitanju. U planu je da dodatno obogatimo postojeću ponudu te proširimo naše poslovanje na druge bh. gradove, ali i region. Korisnici svakako i dalje mogu očekivati razne tematske akcije, sedmice besplatne dostave i brojne druge pogodnosti", kazao je Brkić.

Korpa servis za dostavu na vrata trenutno je dostupan u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Tuzli, Živinicama i Banja Luci. Sve namirnice i proizvode moguće je platiti bilo kojom kreditnom, odnosno debitnom VISA ili MasterCard karticom, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na pametnom telefonu.

Narudžbe je moguće vršiti svaki dan od 08-00h putem Korpa web stranice ili aplikacija dostupnih na Google Play Store i App Store.

Povodom rođendana, u mjesecu oktobru, Korpa je pripremila i određene aktivnosti i darivanja o čemu je više informacija moguće pronaći na samoj aplikaciji, kao i na društvenim društvenim Facebook i Instagram.

Korpa.ba - Dostavljamo na Vaša vrata