Za lakše ljeto, a i zimu
113

LUK: Evo kako pobijediti visoke temperature i osigurati se za hladne dane koji dolaze

LUK All Easy Pro
LUK All Easy Pro
Kraj je godišnjih odmora, pripreme za školu su počele, i većinom i nemamo vremena u ovom periodu za pripremu kuće ili stana za zimu. Sve više građana i građanki se odlučuje za kupovinu klima uređaja, kako bi boravak u svom prostoru činili ugodnim kako ljeti tako i zimi.

Klima uređaji nam garantuju da se nećemo umarati sa nabavkom peleta, brigom oko dolaska plina, ili ljeti sa postavkama i premještanjem ventilatora.

Kada ste se odlučili za kupovinu klima uređaja, teško je odmah izabrati odgovarajući klima uređaj, no tu je LUK da olakša odabir i samu kupovinu. U širokom spektru brendova koji se nude na tržištu potrebno je odabrati kvalitetan uređaj, ali i kompaniju koja će osigurati i servis uređaja uz validnu garanciju te prijevoz istog. Na kraju, zbog poskupljenja samih energenata i vođenja računa o potrošnji energije i novca popularne inverter klime idealne su za kupovinu, kako bi bili sigurni da imate sve navedeno.

Kompanija LUK, domaća kompanija sa 40 godina prisustva na tržištu, specijalizirana je kao centar za grijanje, klimatizaciju i vodoinstalacije, na tržište donosi brend Midea koji osvaja veliko povjerenje kupaca u BiH. Midea je proizvođač klima uređaja koji se od lokalnog branda razvio u internacionalni i inovativan brend dostupan u više od 200 zemalja. Ove godine su proslavili i 55-u godinu postojanja, dobili su 35 svjetskih priznanja za kvalitet i 40 internacionalnih nagrada za dizajn unutrašnjih jedinica te čine Midea brend prepoznatljivim po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti.

LUK All Easy Pro
LUK All Easy Pro

Midea posjeduje čitav asortiman klima uređaja kućne serije i u LUK asortimanu možete pronaći split klime, multi-split sisteme i klimatizaciju za poslovne objekte. U nastavku pročitajte neke od razloga zašto dati prednost Midea klima uređajima:

  • Dizajnirani su sa naprednom Inverter Quattro tehnologijom, Midea klima uređaji imaju jedan od najjačih inverterskih kompresorskih sistema u kategoriji i mogu raditi pri ekstremno visokim i niskim temperaturama bez prekida, od -32°C do 68°C.

  • Izdržljiva i otporna vanjska jedinica sa tehnologijom Golden Fin koja omogućava otpornost vanjske jedinice na koroziju, prljave masnoće, oksidaciju i druge korozivne elemente garantujući osam puta duži radni vijek.

  • Genuis Core tehnologija inverterskog kompresora Midea, može precizno upravljati klima uređajem, istovremeno smanjujući potrošnju energije. Optimizirani dizajn ventilatora može učinkovito djelovati protiv otpora zraka i značajno smanjuje buku te daje isti volumen protoka zraka s 30% manjom potrošnjom energije.

  • Klima uređaji su opremljeni ECO tehnologijom za uštedu energije, koja u kombinaciji sa visoko efikasnom inverter tehnologijom čini Midea uređaje izrazito ekonomičnim. Aktiviranjem ove funkcije uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

Jedan od najprodavanijih Midea uređaja, koji će odgovoriti na sve vaše zahtjeve je zasigurno inverter model All Easy Pro energetskog razreda A+++ u režimu hlađenja i A++ u režimu grijanja. Uređaj je opremljen filterima za pročišćavanje koji eliminišu neugodne mirise, nikotinski dim, sitne čestice prašine i bakterije, te sprečavaju alergije i poboljšava funkciju pluća.

LUK All Easy Pro
LUK All Easy Pro

Ovisno o željama i potrebama, klima uređaj se može aktivirati prije dolaska u prostoriju kako bi temperatura bila optimalna za boravak pomoću Wi-Fi konekcije i pametnog telefona. Ako ujedno tražite uređaj koji će vas i grijati onda je ovaj model pravi izbor. Uz opremu kao što je grijač tavice kondenzata i grijač kompresora vanjske jedinice uređaj će vas grijati čak i na temperaturi od -25°C.

Za sve koji žele smanjiti troškove i uštedjeti do 60% energije savršeno rješenje je Midea model Xtreme Save A++ energetskog razreda u režimu hlađenja. Njegova vrlo učinkovita izvedba u kombinaciji s dva filtera za pročišćavanje zraka, iECO funkcijom koja štedi energiju, 3D protokom zraka i tihim načinom rada od samo 20 dB(A) čini ga sigurnim rješenjem za hlađenje i grijanje.

Mnogo više dostupnih klima uređaja Midea u LUK-u poput nevjerovatnih BreezelesS, Breezeles E, Gaia, Oasis i drugih pogledajte u Midea katalogu.

LUK All Easy Pro
LUK All Easy Pro

LUK kao autorizovani Midea distributer, uz profesionalnu uslugu tima za projektnu podršku olakšava odabir najboljeg sistema za vaš prostor.

Kako bi se lakše odlučili za kupovinu, LUK nudi sljedeće pogodnosti:

  • Kompletne sisteme za klimatizaciju
  • Tehničko savjetovanje za sami izbor opreme
  • Garanciju 36 mjeseci
  • Beskamatno plaćanje i do 12 rata uz shopping kartice partnerskih banaka
  • Preporuku ovlaštenih servisera za ugradnju Midea uređaja

Za više informacija kontaktirajte LUK projektni tim i prodajno osoblje na mail [email protected] ili posjetite najbližu LUK poslovnicu.