Posjetite ih
53

Novi modeli kreveta i sofa: Promocija namještaja Nostro uz 15% popusta do kraja mjeseca

Promocija namještaja Nostro
Promocija namještaja Nostro
U potrazi ste za novim komadom modernog, udobnog i cjenovno pristupačnog namještaja? Brzorastući brend savremenog namještaja Nostro vam poklanja vaučer sa 15% popusta na promociji namještaja koja će se održati u periodu od 15. do 17. marta u prizemlju Sarajevo City Centra (SCC).

Kompanija Nostro predstavit će savremenu kolekciju namještaja koja obuhvata četiri modela sofa i kreveta dizajniranih da se idealno uklope u svaki dom. Pored asortimana vrhunskih sofa na promociji će biti predstavljen i namještaj poznatog španskog brenda Kave Home koji je stekao veliku popularnost širom Evrope kao sinonim za održive i moderne komade namještaja.

Kave Home u svom asortimanu ima kompletnu ponudu za uređenje doma: od dekoracija do tepiha, sofa, kreveta, stolica i stolova za različite namjene, kao i rasvjete.

Kave sofa
Kave sofa

Iz kolekcije namještaja kompanije Nostro koja će biti predstavljena na promociji izdvajamo sofu Shoo. Sofa Shoo svojim privlačnim i kreativno osmišljenim dizajnom zasigurno će biti statement piece u vašem dnevnom boravku, ali i oduševiti svojom udobnošću i kvalitetom.

Shoo sofa
Shoo sofa

Pebble sofa inspirisana je zaobljenim oblikom kamenčića kakvi se mogu pronaći na obalama rijeka i mora, nastali djelovanjem vode koja im je dala taj nježan kružan oblik. Sofa Pebble sastavljena je iz dijelova koji podsjećaju na te kamenčiće i svojim suptilnim stilom nenametljivo donosi eleganciju i sofisticiranost u prostor.

Pri izradi sofa korištene su profinjene tkanine vrhunskih evropskih proizvođača, koji vam nude veliku raznolikost u vrsti tkanja i bojama. Sve modele sofa moguće je naručiti u željenim dimenzijama i materijalima.

Pebble sofa
Pebble sofa

Kreveti se izdvajaju posebnim visokokvalitetnim materijalima, kvalitetom izrade i dizajnom koji će vaše spavaće sobe pretvoriti u omiljenu prostoriju u vašem domu. Krevet Louu je idealan model za sve one koji traže jednostavan i funkcionalan krevet budući da nudi prostor za odlaganje ispod madraca. Ovaj krevet ne traži puno prostora te ga je moguće uklopiti i u manje spavaće sobe.

Louu krevet
Louu krevet

Krevet Pebble je model sa širokim uzglavljem namjenjen za velike spavaće sobe. Raskošnost ovog modela odlikuje se u trosegmentnom uzglavlju i dodatnom boksu za odlaganje stvari ispod madraca. Materijali koje možete odabrati za ovaj model su posebno selektovani, te uključuju i najfinije boucle teksture koje inače nisu dostupne na drugim modelima.

Krevet Pebble
Krevet Pebble

Ne propustite promociju i preuzmite svoj poklon vaučer s popustom 15% koji možete iskoristiti već prilkom vaše iduće kupovine u Nostro prodajnom salonu na adresi Skenderija 12.

Više informacija potražitite na nostro.eu ili putem broja telefona 061 180 562.