Vrijedi probati
15

Uz samo jedan proizvod riješte se otisaka prstiju s elektiričnih uređaja i drugih površina u kući

N. C.
Postoji jednostavan način uklanja otiska prstiju sa svojih kuhinjskih aparata i drugih površinaj. Potreban vam je samo jednan proizvod, a riječ je o pjeni za brijanje.

Dee je blogerka iz Sidneja koja dijeli savjete o kućnim čarolijama koji će mnogim domaćicama olakšati svakodnevicu.

"Djeca su kod kuće cijeli dan i stavljaju otiske prstiju na sve? Isprobajte ovaj trik kako biste ih očistili i vrata održavali čistima!" napisala je uz video.

@thehouseofdee #cleaninghacks #australia #kitchenhacks #cleantok #fypシ #cleanfreshhype ♬ Sunny Day - Ted Fresco

Možda se čini iznenađujuće, ali ona se kune jednostavnim korištenjem pjene za brijanje i krpice od mikrovlakana. U videu je rekla da je ovo trik broj jedan za sjaj bez mrlja na uređajima.

"Poprskajte na proizvod ili krpu. Utrljajte dok pjena ne nestane zajedno sa otiscima prstiju i mrljama", uputila je svoje pratitelje.

Mnogi korisnici TikToka ostali su oduševljeni ovim jednostavnim trikom te su otkrili kako ga jedva čekaju isprobati. "Vau! Svakako moram probati ovaj trik", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Koji odličan trik!"

Na kraju vam ostaje da probate ovaj trik te da otkrijete kako će u samo nekoliko sekundi vaši kućanski uređaji ponovno zasjajiti.

Vezani članci