Neobični i efikasni
22

Zaboravite na obične ručnike: Ovakvi će unijeti dašak posebnosti, a najmlađi će ih obožavati

D. J.
Foto: Pexsels
Foto: Pexsels
Uredno postavljeni, čisti i mirisni ručnici su nešto po čemu će gosti zasigurno pamtiti odlazak u kupaonicu u vašem domu.

No, umjesto običnih, jednostavnih ručnika, sada postoje i oni malo drugačiji koji će se, ponajprije, svidjeti onim najmlađim gostima.

@sophieandpandahome

That's right available in 4 colors these hedgehog hand towels will surely make your day! FuzzyFriend ecofriendlytowels consciousliving toweldry towelessentials homeproducts innovationintowels homeessentials bathroomessentials sustainablestyle sustainableliving ecoproducts SophieAndPandaHome

♬ original sound - Sophie & Panda - Sophie & Panda
Ovi ručnici dolaze u obliku lopte, a namijenjeni su brisanju ruku i lica. Mekani su, a imaju visoku moć upijanja zahvaljujući čemu ruke suše u vrlo kratkom roku. Dolaze sa špagom da se mogu objesiti na zid i tako su uvijek nadohvat ruke.
@hina.amazon.content

NEW Amazon Bathroom find. 🫡 These are the Fuzzy Ball Towels! Follow to see more of new cool Amazon finds! #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonfavorites #amazonbathroomfinds #handtowel #bathtowelset #bathroom

♬ Beautiful Life - Vin Music
Ovi ručnici su prikladni za dom, ali i za škole, vrtiće, teretane, bazene i drugo. Osim klasičnog jednobojnog dizajna, mogu se pronaći i oni s dodanom njuškicom ježa. Ovi su ručnici namijenjeni djeci kako bi im privukli pozornost i potaknuli ih da obrišu ruke nakon pranja.