Gosti iz noćne more
0

Žena pokazala u kakvom je stanju zatekla dom nakon iznajmljivanja: Nova kuća je postala smeće

L. R.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Jedna korisnica TikToka podijelila je neugodno iskustvo nakon što je putem platforme za rezervisanje smještaja Airbnb iznajmila apartman.

Naime, u snimku kojeg je podijelila putem svog profila, može se vidjeti devastiran smještaj. Ona je pokazala kako su gosti osim ostavljenog smeća, uništili gotovo cijeli stan.

"Airbnb gosti iz noćne more uništili su našu kuću", napisala je u opisu.

@getlostwebsite

They destroyed my beautiful home ( @smk.cleaning ) #airbnb #heartbroken #destroyed #home nightmare airbnb guests destroyed my house

♬ original sound - Get Lost - Get Lost
Gosti su povraćali po trpezarijskom stolu i bračnom krevetu, sva stakla i ogledala su razbijena, slike i vrata su polomljena, zidovi su isprljani izmetom i urinom, a pronašla je i krv na kauču te rupe u zidovima.

"Nova kuća je doslovno postala smeće", napisala je.

Tvrdi da nije sve ni snimila jer joj je bilo odvratno to pokazati ljudima. Njen snimak je na TikToku prikupio više od milion pregleda i izazvao je burne reakcije. Mnogi ljudi ne vjeruju u kakvom je stanju zatekla apartman.

"Podnesite prijave", "Prijavite osiguranju i kontaktirajte Airbnb. Zar oni nemaju crnu listu? Mislim da bi njihovo ime trebalo istaknuti kako bi drugi znali šta se dogodilo", "Trebala bi dobit odštetu", "Zašto bi ovo neko uradio", "Svaki smještaj tretiram kao svoj. Ne mogu vjerovati", bili su samo neki od komentara.