"Veoma sam izbirljiva"
0

Influenserica nevina u 33. godini otkrila 12 "pravila" koja muškarac mora ispuniti da spava s njom

Klix.ba
Foto: Instagram/_fashionablynoble_
Foto: Instagram/_fashionablynoble_
Influenserica Danyelle Noble navela da je još uvijek nevina u 33. godini te otkrila koje uslove muškarac mora ispuniti prije nego što spava s njim.

"Veoma sam izbirljiva. Znam šta želim. Imam visoke standarde i ne zezam se - nisam ovdje samo da bih izlazila i spavala s momcima. Mnoge moje prijateljice koriste aplikacije za upoznavanje i prve noći idu kući s momkom, ali to jednostavno nije za mene", rekla je za Caters News.

Dodala je da se ranije sramila reći da je djevica, ali sada je ponosna na to.

"Samo bih lagala i rekla: 'Ne, nisam nevina', ali mogućnost da više pričam o svojoj nevinosti mi je pomogla da shvatim da u tome nema ništa loše. Mnogi momci to zaista poštuju", kazala je.

Foto: Instagram/_fashionablynoble_
Foto: Instagram/_fashionablynoble_

Otkrila je kojih 12 stvari muškarac mora ispuniti kako bi odlučila spavati s njim.

"Moj potencijalni momak mora biti porodično orijentisan, iskren, dobrodušan, visok, biti u dobroj formi, voljeti da putuje, voljeti prirodu, biti odvažan, ne smije iza sebe imati brak, mora imati smisla za humor, biti stabilan i poštovati me", rekla je.

Također je ispričala kako dosad nikada nije bila u ozbiljnoj vezi i da muškarcima na prvom izlasku kaže da je djevica.

"Iskreno, ponekad pomislim kako mi je bolje da budem sama jer sve mogu sama da priuštim. Ne treba mi neko da me sputava", izjavila je.