Prijave otvorene do sutra
383

Jeste li čuli za Mingling? Novi način zabave i upoznavanja u Sarajevu

L. R.
Mingling je novo društveno iskustvo u Sarajevu
Mingling je novo društveno iskustvo u Sarajevu
Ako želiš upoznati ljubav svog života, prijatelja/prijateljicu za druženje ili samo se dobro zabaviti, sada to možeš na jednom skroz novom konceptu zabave u Sarajevu - Minglingu.

Mingling je novo društveno iskustvo koje nudi druženje i zabavu na "old-fashion way" i svoj prvi događaj će započeti sa single osobama između 27 i 39 godina, a održat će se 21. oktobra u Taylor's Gastro Pubu u Sarajevu s početkom u 20 sati.

Mingling tim će u budućnosti, u skladu sa zainteresiranošću korisnika i korisnica kreirati različite događaje, za različite dobne kategorije i skupine. Svaki događaj će biti specifično kreiran, u trajanju oko dva sata struktuiranog i vođenog programa nakon čega slijedi nastavak neformalnog druženja uz muziku.

Iako je fokus Minglinga ljubavno upoznavanje i spajanje, Mingling je puno više od toga. Zanimljiv i bogat program obećava osmijeh na licu i nezaboravnu avanturu za sve prisutne jer su aktivnosti koncipirane tako da se svi na događaju upoznaju i druže, bez korištenja tehnologije (osim ukoliko je to dio aktivnosti).

Za učešće na prvom Minglingu obavezno je prijaviti se putem online obrasca do 20. oktobra nakon čega će Mingling tim potvrditi učešće.

Promo cijena prvog događaja je 10 KM (uključeno piće dobrodošlice). Plaćanje će se vršiti direktno na događaju.

Događaj je namijenjen slobodnim osobama u okviru navedene dobne skupine, a za sve koji ne žele sami doći, a nemaju single prijatelja ili prijateljicu koji bi došli na događaj, Mingling je uveo i opciju "Vodim prijatelja/prijateljicu" koji ne mora biti single te neće učestvovati u Mingling programu nego će imati posebnu Friend Zonu iz koje će moći uživati u muzici i svom piću.