Pored Neretve
0

Prosidba iz Mostara hit je na internetu: Iz aviona se vidi koliko joj je neugodno

D. J.
Screenshot: X
Screenshot: X
Prosidba je jedan od najintimnijih trenutaka u životu jednog para, a svaki muškarac se trudi da taj trenutak bude baš poseban i trenutak koji će oboje pamtiti.

Na društvenim mrežama danima se dijeli prosidba jednog para, koji je za taj važan trenutak, odabrao Mostar koji postaje prava romantična lokacija.

Naime, u restoranu pored rijeke Neretve, jedan mladić je odlučio da napravi iznenađenje djevojci tako što će je za večerom iznenaditi tortom te je pred punim restoranom kleknuo pred nju i postavio joj to važno pitanje.

Djevojka je pristala, no snimak je brzo postao hit na mrežama jer mnogi tvrde da djevojka nije bila najsretnija što se prosidba dogodila u javnosti.

U komentarima se moglo doći do zaključka da su svi oni koji su gledali ovaj snimak, zapravo iznenađeni izrazom lica ove djevojke jer se čini da joj je vrlo neugodno.

"Bolje da ju je zaprosio dok su jeli punjene paprike, nego pred 1.000 ljudi", "Iz aviona se vidi koliko joj je neprijatno, zašto imbecili ovo rade?", "Sve zavisi od djevojke do djevojke… Neke vole da su u centru pažnje, samim tim i javne prosidbe", "Veoma intimno i spontano, ja bih ustala i otišla", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod viralnog videa.