Morali prekinuti snimanje
46

Tokom snimanja erotskog filma na plaži, glavnog glumca za stražnjicu ugrizla kornjača

D. J.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Biazaran incident dogodio se u grčkom gradu Anavissos tijekom snimanja erotskog filma na plaži.

Naime, glavnog glumca je za stražnjicu ugrizla kornjača i snimanje je moralo biti prekinuto.

Kako je ispričao za grčku televiziju Mega, ovaj glumac i instruktor ronjenja, koji se predstavio samo kao Nektarije, sve se dogodilo "brzinom svjetlosti".

"Snimali smo jednu od glavnih scena tik do mora, kada sam čuo neobičan zvuk. To je trajalo, pa sam odlučio da proverim o čemu je riječ. Kao instruktor rojenja, pretpostavio sam da je neka životinja u problemu", rekao je Nektarije.

Objasnio je da potom odlučio provjeriti što se događa.

"Ispostavilo se da je kornjača glavata želva, tražila pomoć jer se uplela u uže. Prišao sam joj i uspio sam da je oslobodim", naveo je Nektarije.

"Znao sam da je uplašena, pridržavao sam je dok je plivala, nebrojeno puta sam plivao pored njih. A, onda, dok sam prolazio ispred nje, ona me je ugrizla za zadnjicu. Nije bio jak ugriz, ali pošto sam počeo da krvarim, morali smo da prekinemo snimanje", objasnio je glumac taj trenutak o kojem su se raspirali grčki, ali i svjetski mediji.

"Čuo sam i druge incidente ozbiljnije od mog. Dobro je što ima toliko aktivnog morskog života, ali ako se samo kupate i neka od životinja vas napadne, to je već problem", rekao je Nektarije.

"Stradao sam jer sam htio da napravim dobro djelo, a poslije svega ne bih nikome savjetovao da uradi ovo što sam ja uradio. Najmudrije i najispravnije je pozvati stručnjaka", zaključio je glumac.