Veliki dan
57

Kako je pas-kum "ukrao slavu" na vjenčanju u Michiganu

I. S.
Foto: Meaghan Hall Photography/Caters News Agency
Foto: Meaghan Hall Photography/Caters News Agency
Pas Weller koji je prisustvovao vjenčanju svojih vlasnika u Michiganu imao je zanimljivu ulogu: bio je "kum". Sudeći prema reakcijama, Weller je odlično ispunio svoj zadatak.

"Nismo mogli zamisliti bolje vjenčanje. Weller je naš najbolji prijatelj", rekli su Shane i Amanda Hudson za New York Post.

Od početka veze znali su da žele da njihov ljubimac bude dio njihovog velikog dana, ali se nisu mogli odlučiti za šta bi on to bio zadužen. Prvo su željeli da nosi prstenje, ali na kraju je Shane odlučio da bude njegov "kum".

Srećom, par je uspio rezervisati mjesto na kojem su dozvoljene životinje pa je tako Weller bio pored mladenaca dok su izgovarali sudbonosno "da". Pas je zatim prisustovao after partyju, gdje se zabavljao s gostima do kasnih noćnih sati.

"Mi smo dosadni vlasnici koji redovno objavljuju Wellerove fotografije na svim društvenim mrežama. Članovi naše porodice i prijatelji ga obožavaju", kazali su.

Naravno, Weller je morao ići na obuku kako bi se na vjenčanju pristojno ponašao. Shane je dodao da su svi bili oduševljeni time koliko je slušao.