Živi predivan život
43

Prijateljstvo zlatnog retrivera i životinja sa farme osvaja internet: Popravili ste mi dan

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Zlatni retriver jedna je od najpopularnijih pasmina pasa koju ljudi biraju za svoje ljubimce. Ne ističe se samo svojom poslušnošću, već pokazuje i brojne druge vrline, a jedna od njih je i da se slaže sa drugim životinjama.

To dokazuje i viralni video koji je nedavno objavljen na TikToku. Vlasnici starijeg zlatnog retrivera podijelili su kako se ponaša u blizini nekoliko različitih farmskih životinja. On se slaže sa svima, patkama, kokošima, štencima i mačkama.

@the.littlecabinthatcould

We moved out to a small house on some land to give Santi space to roam. We had no idea how he would react to any new additions, but he has been the absolute sweetest boy to all the new friends around the farm. #hobbyfarm #homesteading #cabininthewoods #runnerducks #raisingchickens #goldenretriever

♬ Evergreen - music <3
"Preselili smo se u malu kuću na selu kako bismo Santiju dali prostora za lutanje. Nismo imali pojma kako će reagirati na nove članove, ali bio je apsolutno najslađi dobro dečko za sve nove prijatelje na farmi", napisali su njegovi vlasnici uz video.

Snimka je ubrzo skupila više od 1.6 miliona pregleda, a mnogi su komentirali kako im je video izmamio osmijeh i popravio dan.

"Ovo je kao predivan film koji bih gledala svaki dan", "Kakav lijep život živi", "S ovim videom ste popravili internet", "Popravili ste mi dan", "Rasplakala sam se gledajući video", samo su neki od stotina komentara.