Nije očekivao
25

Urnebesni snimak osvaja TikTok: Pogledajte reakciju psa kad je shvatio da ide veterinaru

D. V.
Foto: TikTok/Screenshot
Foto: TikTok/Screenshot
Komični snimak podijeljen na TikToku osvojio je korisnike ove mreže, a prikazuje urnebesnu reakciju psa kad je shvatio da umjesto u park ide veterinaru.

Vlasnica psa Olliea na TikToku je podijelila video u kojem je snimila svog ljubimca tokom vožnje.

Misleći da ide u šetnju u park, pas je na početku videa djelovao raspoloženo, a njegova vlasnica uspjela je uhvatiti trenutak "šoka" kada je shvatio da ipak idu na pregled kod veterinara.

@chandler_arms

Name a better duo than a girl in her 20s and her soul dog she’s had since college. Almost 8 years later and still have to trick him into going to the vet ☠️ #dogsoftiktok #dogtok #lifeinyour20s #fyp

♬ So Long, London - Taylor Swift
Vlasnica Chandler za Newsweek je kazala da njen pas ima ogroman strah od veterinara zbog čega mu uvijek prije pregleda daje lijek protiv anksioznosti za pse.

Na dan kada su trebali ići veterinaru, Chandler mu je dala maslac s kikirikijem u koji je ubacila lijek, koji je kasnije počeo djelovati jer se Olie počeo teturati.

Ovaj video pogledalo je više od 1,8 miliona ljudi, a Ollieva vlasnica svakodnevno objavljuje snimke svog ljubimca koji osvaja simpatije pratitelja.